Sak man minns

Idag, under mitt arbetspass, så minns jag min pussydoll/pinknation-tid. Läste ni den? Har precis kikat igenom alla mina bilder på den bloggen, o jag är så jädra glad över att den bloggen faktiskt finns kvar! Den levde i måååånga år och jag är så arg på mig själv att jag gav upp den bloggen och den domänen framförallt. För den var verkligen jag. Pinknation var och är nästan tvärtemot vad min nuvarande blogg är. Den var rosa, lekfull och glad. Uppdaterades ofta - många gånger om onödiga saker. Men så kul det var! Jag pillade med designen i princip alltid. Min blogg nu - storiesbytina - är mer stilren - grå, svart med inslag av rosa. Tänkte jag skulle försöka hitta tillbaka lite till det där 'lekfulla'. Bli lite mer som då.
 

Kommentarer
Jenni
28/08 2016 kl. 06.53

Pinknation var bättre namn med tanke på att många har nu "storiesby" och det är lite tråkigt att många väljer samma. Men din blogg är grym och oavsett vad du "heter" så kommer jag att fortsätta läsa :) Ha en bra dag solstråle <3

Svar: Jag vet. Det är just det jag ångrar. Att jag bytte bort pinknation, för det var verkligen "jag". Därför har jag aldrig hittat mig själv igen. Har hetat både ohtina, lifestylebytina, bytina och nu då storiesbytina. Inget känns 100 men men .. Tack snälla va Go du är! <3 Detsamma!
tinabanck.se
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0