Så fina - från Reebok

Fy hellskotta vad min träning dalat på sistone. Det har varit semester, det är min ursäkt. Har liksom tränat två gånger på en månad, typ. Men från och med måndag så kör jag igen. Inget mesande nu. Måste ju få upp lite kondis till den 20e augusti då jag ska springa Xtreme Run i Helsingborg. Och i början utav september åker jag upp med en vän till huvudstaden och Reebok Les Mills Live i Globen. Kommer bli hur grymt som helst! Ser verkligen fram emot detta. Ser även fram emot att rensa bland min träningskläder och handla nytt .. Varför måste det komma så mycket fint hela tiden? 
 
1. / 2. / 3. / 4.
 

Fina från Jewelrybox1. Vin-set HÄR / 2. Ljushållare HÄR / 3. Skål HÄR / 4. Skohorn HÄR / 5. Ljusstake HÄR / 6. Sparbössa HÄR / 7. Kanna HÄR / 8. Servettringar HÄR / 9. Bricka HÄR

Toy World, leksaksmuseet i Helsingborg

Idag har vi varit och besökt Toy World här i Helsingborg. Jag vet inte hur många gånger jag har gått förbi den där skylten på Kullagatan i stan. Museet ligger ner för trapporna inne på Magnus Stenbock-gallerian. Har alltid tänkt att museet är väl ganska litet och kanske inte riktigt "värt pengarna". Men det var bara tankar och spekulationer, inget annat. Har aldrig ens hört någon som besökt museet. Men idag traskade vi dit ändå, mest för sonens skull. Leksaker liksom. Snacka dock om att jag fick äta upp mina tankar och spekulationer! Det var betydligt större än vad jag trodde att det skulle vara - och undra egentligen vem som hade roligast, vi vuxna eller Theo! Han tyckte det var roligt att springa runt och trycka på alla Playmobil-knappar. Hela mitten på museet var som en stor Playmobil-stad som man kunde stå och studera hur länge som helst. O vi vuxna fick oss en rejäl nostalgi-tripp, and I just love it! Jag skulle lätt kunna gå där inne en timme utöver de vi gick där. Inne på museet finns bland annat världens största, offentliga Happy Meal-leksakssamling. Hallå nostalgi deluxe liksom. Barbie's i massor, smurfar, Lego som är uppbyggda som filmer, Disney-samlingar, Star Wars, Star Trek, James Bond, spökrum, filmisar, tipsrunda .. Alltså ja, massor! Så lätt värt 60 kronor per person. Tycker definitivt ni ska ta en tripp dit, om ni precis som jag älskar nostalgi och leksaker. 
 
Tog en hel del bilder där inne, men svårt att fånga "känslan" på bild. Visar några jag tog.
 

RSS 2.0