MbMJ

Jag längtar mycket efter våren och sommaren. Min kropp blir knäpp utan sol och värme. Jag är definitivt född i fel land .. Ser fram emot att kunna springa i ballerinaskor och shorts, att gå till träningen utan att pälsa på sig, cykla ner till stan en sommarkväll och sitta på en uteservering, busa massor med min son utomhus. Allting är så mycket lättare, när det är skönt väder ute. Jag hoppas innerligt på att denna våren och sommaren blir lång och varm.

Att klä sig efter sporten

Linne / Kompressionsstrumpor / Shorts / Skor
 

Här ovan ser ni min 'Body Attack-outfit'. Det kanske låter lite löjligt, eller är, men jag klär mig oftast efter vilken träning jag ska köra. En gammal arbetskollega till mig sa och tyckte att det spelar väl ingen roll vad man har på sig, huvudsaken är väl att man tränar. Det kan jag hålla med om till viss del. Men man måste ibland också tänka på vad man har på sig. Framförallt på fötterna - då alla skor faktiskt inte är anpassade för alla träningar och alla underlag. Viktigt viktigt. Jag hade fel skor på mig dom första gångerna på Body Attacken, kände hur det började göra ont i mina benhinnor och knän. Pratade lite med instruktörerna och dom förklarade direkt att skorna jag använde var helt fel. Så därför köpte jag mig ett par andra som fungerar tusen gånger bättre! Så ja - träna i vad du vill men tänk på skorna!
 
Just när det gäller Attacken så gillar jag detta ↑ linnet i mesh från Reebok Les Mills {}. Det andas superbra, vilket är ett måste då man svettas som en gris under det passet. Sen gillar jag att det är vändbart vilket kanske syns lite på bilden. Då blir det vitt med stora siffror på istället. :) Kompressionsstrumpor är något jag börjat använda på sistone för att jag inte ska bli så trött i mina ben efteråt. Superskönt att träna i! Shorts - well - att träna i tights med alla hopp och studs och sparkar är inte så bekvämt. Shorts rekomenderas, gärna lite kortare. Och till sist skorna då. Till Attack så bör man ha ett par skor med bra dämpning. Även här kör jag med Reebok, Cardio Ultra heter dessa.

Jag personligen kör med olika outfits också för att få in rätt känsla, för att komma in i det och känna mig mer 'delaktig' på något sätt. Jag gillar tex att ha lite tuffare kläder på mig på Body Combat. Tänkte framöver visa lite fler outfits till olika pass som jag kör. :) Det roliga är att jag inte tänker 'Jag behöver nya träningskläder', utan istället så tänker jag 'Vad behöver jag nytt av och till vilket pass?' Det är väldigt sällan mina träningskläder överlappar om man säger så. Inget utav det i kollaget ovan används till något annat än till Attacken. Mina kompressionstights används endast i Body Pump. Jag har tights som används bara i Body Balance osv osv. Det finns något linne som jag kan använda på lite olika ställen. Annars så är det mesta kategoriserat. 
 
Håll utkik efter mina kommande outfits! :)

Om mig

.. info om mig kommer inom kort! 

RSS 2.0