Bara jag och mina tankar


// liknande fjäder-lampa som min hittar ni här, eos micro vit. //

Hemma. Helt själv. På min lediga dag. Lillen var välkommen till förskolan idag mellan 9-14 för att inte missa för mycket denna vecka. Det är så tyst här nu, bara tvättmaskinen som hörs och mitt knappande på datorn. Missförstå mig rätt - jag älskar att vara ledig med sonen. Men det är också rätt så skönt att få andas lite då och då. Har egentligen tusen saker jag vill göra på dessa timmar, tex glo på musikalfilm på högsta volym. Tror faktiskt jag ska göra det strax, med någon onyttig lunch beställd från onlinepizza .. 
 
Ikväll ska jag köra ett dubbelpass på bästa Filborna Arena. Först blir det BodyPump i en timme, och direkt efter det kör jag ett Hot Yoga-pass i en timme. Verkligen behövligt.

Kommentarer
Anonym
23/11 2016 kl. 06.11

Hej! Hur har du gjort så att man ser hela designen på telefonen? Din side, header och inlägg? 👼🏻 / anni

Svar: Hej! Jadu. Bra fråga. Gör inte alla designer det? :)
tinabanck.se


Anonym
23/11 2016 kl. 21.22

Nej :/ inte vad jag vet. Har du valt någon speciell blogg.se design och fortsatt designa eget? Tycker din bloggdesign är så söt! / anni

Svar: Tack va snällt sagt! :) Jag har valt en standard-design här på blogg.seoch sen modifierat den helt och hållet själv. Kram!
tinabanck.se


Sannas rum
02/12 2016 kl. 10.40

Älskar verkligen de här lamporna, de är så fina. Min man tycker ju inte riktigt samma sak, men att ha den som en bordslampa borde han kunna gå med på :D
Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0