Min juliga mascara

Jag tillhör den där lyckliga skaran som inte är (var?..) allergisk mot något, inte ens överkänslig. Har liksom alltid kunnat handla all mat och alla produkter. Välja och vraka. På senare tid så har jag dock märkt att mina ögon svider lite, blir röda, kliar vid användning utav mascara. PANIK. Min första tanke var ju då direkt att jag blivit känslig mot mascara ö.h.t, att jag liksom inte tål att ha något nära mina ögon. Ett liv utan mascara känns ju sådär kul. Min andra tanke var att det kanske är själva mascaran som jag var känslig mot. Efter en sisådär hundra års användande - bästa L'Oréal Paris Telescopic med den guldiga hylsan. Den passar mig SÅ bra och jag bara älskar den. Men nu fungerar tydligen inte vårt förhållande längre .. Mitt hjärta brister.
 
Traskade in på Apoteket och hittade denna mascara, No7 Lash Impact, som passar dom som är allergiska. Helt ärligt så var det hylsan jag fastnade för först. Superglittig och knallröd, passar bra när julen närmar sig, haha. Anyway. Den är inte ens i närheten utav Telescopic-mascaran, men den duger. Och den svider inte och kliar inte. Men fransarna blir inte så awesome som jag är van vid.
 
Någon som har tips på någon annan bra mascara för en som är allergisk/känslig? Jag har väldigt långa fransar i mig själv. Tipsa gärna på!
/ p u s s /
 

Tänkvärda, fina ord


20% på Odd Molly1. Like No Other kofta HÄR / 2. Cover Up mobilskal HÄR / 3. Neptune Leggings HÄR
4. Cabin LegwarmerHÄR / 5. Making Up Beanie mössa HÄR / 6. Canna Cardigan kofta HÄR
7. Walkabout Slip-in Sneakers HÄR / 8. Stunning TurtleneckHÄR / 9. Stunning Cardigan kofta HÄR

Just nu har Boozt.com sin Mid Season Sale och då får du 20% på utvalda Odd Molly-plagg. Passa på att skaffa dig en härlig kofta till hösten och vintern som du kan värma dig i. Ingen rabattkod krävs, utan det är bara att kika in på denna sida för att se alla Odd Molly-plagg med 20% rabatt.

RSS 2.0