Be Loud på Docken, Köpenhamn

Är så himla tacksam över Filborna Arena och all kärlek som jag funnit via träningen. Alla människor jag lärt känna, alla event som jag går på, allt det där nya som jag inte hade/gjorde för bara ett år sedan. O självförtroendet som har kommit på köpet - bara en sån sak liksom. 
 
I lördags droppade jag av kiddo hos en kompis för lite mys ett par timmar, tills pappa kom och hämtade honom. Iallafall, när han var lämnad så tog jag bussen ner till stan för att möta upp Sofie på Knutpunkten. Vi köpte vars en båt/tåg-biljett, en Celcius Hallon/Acai och traskade mot båten som tog oss till Helsingör. Där bytte vi till tåget och tuffade till Hellerup. En hållplats man liksom aldrig går av på annars. Inte jag eller Sofie iallafall. Där stod vi. Och skulle hitta var man köpte en biljett till S-tog som det heter så fint på danska. Det köpte man tydligen inne på en 7-eleven butik. Så, på S-toget (som liknade ett rymdskepp på insidan), och vi åkte två hållplatser så var vi framme i Nordhavn. O där hade vi ingen aning om något. Jag visste typ åt vilket håll vi skulle gå för att komma till Docken. MEN, själva Nordhavn var ju betydligt större än vad jag trodde. Enorma byggnader överallt. Dessutom var det svinkallt och blåste ordentligt. Vi frågade första, bästa dansk om han visste var Docken låg. Men det visste han inte. Inte nästa snubbe heller för den delen. Inte ens inne på 7-eleven så visste dom var det låg. Jahapp .. Vi började gå åt ett håll men där tog det stopp efter ca 5 minuter. Då satte jag faktiskt snabbt igång kartorna på min mobil (livrädd för kostnaden att surfa utomlands haha..) och vi började gå mot rätt håll. Vet inte hur länge vi gick, det stod på hemsidan att det skulle ta 10 minuter från stationen, men det tog mer än så. Det kändes som att vi gick åt fel håll trots att vi hade kartan uppe. Det var liksom inte skyltat någonstans, man såg inga 'träningsmänniskor' som kom gåendes. Till slut kom en tjej cyklandes med en fläta och träningstights. Jag bara pekade på henne och skrek rakt ut:
 
TIGHTS!
 
Hon vände sig om på sin cykel och sa på danska: "Docken?" Jag och Sofie blev väldigt lättade över att vi faktiskt var på rätt väg. :) När vi checkade in på eventet så fick vi vars en goodiebag och en matkupong. Där inne i lokalen mötte vi även våra vänner som hade anlänt tidigare än oss. Vi var inte så många från Filborna Arena men det var sjukt skoj ändå! Jag körde lite på BodyJam'en sen blev det även BodyCombat, där vår instruktör Daniel skuggade i någon låt, och BodyPump sist på kvällen. Daniel var då med på scenen hela passet. Pumpen var slut 20.45 så man var ganska mör efter dagen och allt väntande mellan passen. Vi gick även på en BodyCombat-workshop som varade i 30 minuter med Daniel och Mikkel där man fick lära sig mer ingående om slag och liknande. Mycket bra! Hade velat gå på fler workshops.
 
Som tur var så fick jag och Sofie plats i en bil hem. Bara tanken på att ta dessa tåg och båt en lördagskväll när man är så trött och svettig fick mig att bli ännu tröttare. Vi brummade över Öresundsbron istället för ungefär samma kostnad. Spelade Combat-låtar så hela bilen skakade. Var hemma runt klockan 23 och somnade jädrans gott.
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0