Snyggaste jumpsuiten


Handen upp den som älskar jumpsuits! *amen* Jag tycker det är så snyggt, kanske inte superpraktiskt när man ska gå på toaletten dock, men det brukar lösa sig. I höstas så köpte jag denna med spets, det är den andra i kollaget som jag klickade hem från Nelly. Fick väldigt många kommentarer om den på julfesten med jobb om att den passade mig väldigt bra. Kändes som att det var ett lyckat köp, och det känns som att det kommer bli fler jumpsuitsköp i framtiden. Detta var mitt första!
 


/ 1. Jumpsuit HÄR / 2. Jumpsuit HÄR / 3. Jumpsuit HÄR / 4. Jumpsuit HÄR
Inlägget innehåller affiliatelänkar
 

Polar A360

Jag har en ny teknikpryl, nörd som jag är, and I love it! Måste berätta mer om den .. Polar A360.
 

Detta är ingen 'vanlig' pulsklocka, detta är ett aktivitetsarmband. Första gången jag hörde talas om just denna Polar A360 var på eventet Les Mills Live som jag var på i höstat (läs mer om dom dagarna här). Där kunde man köpa dom till ett rabatterat pris. En träningsvän till mig köpte ett till sig, jag gick inte ens fram till montern eftersom jag visste att jag inte hade råd att köpa den just där och då. Men jag ville så gärna ha den.
 
Senare på hösten hade mitt ha-begär lagt sig lite, kom så många andra utgifter emellan. Så det var inte förrän förra veckan som min ena träningsinstruktör på Filborna Arena la upp en printscreen från hans träning, han har även han detta armband (så som många andra Les Mills-instruktörer). Så då kunde jag inte hålla mig längre, jag gick online och köpte det i princip direkt. Sambon likaså. Och jag är bara SÅ kär i det. Ni kan läsa allt om armbandet på Polars hemsida. Lite kort och gott nedan dock;
 
• armbandet finns i tre olika storlekar, finns även att köpa andra färger som man kan byta ut
• den mäter daglig aktivitet, puls, kaloriförbränning, distans, stegmätare
• den mäter t.o.m din sömn under natten, hur många timmar du sover samt vilken kvalité du haft
• smart-notiser, den är kopplad till din mobil så den vibrerar varje gång det ringer, du får ett sms eller någon annan notis
• Les Mills samarbete - finns fler än 100 olika sporter och sportprofiler att lägga in i ditt armband, däribland alla Les Mills-klasser som jag själv är ett stort fan utav. Bara till att välja tex BodyCombat i armbandet och börja träna! I slutet av passet så ser du hur mycket du har förbränt, träningstid, snittpuls och maxpuls.
 
Som sagt, detta är bara lite utav allt den gör. Jag är sjukt nöjd med mitt köp!
 

Black & white

Tröjan .. tröjan. Hur vacker?!


1. Byxor HÄR / 2. Blus HÄR / 3. Väska HÄR / 4. Hatt HÄR / 5. Jacka HÄR / 6. Ankelboots HÄR

Inlägget innehåller affiliatelänkar

RSS 2.0