SISTA FLYTTEN

Hej godingare,
min blogg har tagit en sista flytt. Ni hittar mig nu här - nouw.com/storiesbytina ! Där finns det även en förklaring till varför jag flyttat. Jag har en hel del fix och trix att ta hand om. Bland annat bloglovin och försöka fixa över min domän dit. Men just nu så vet nu vad som gäller. OCH JA, det går superbra att kommentera där även om man inte har en blogg. :) 
 
/ Puss!

Black undies

Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Sidenrock HÄR / 2. BH HÄR / 3. BH HÄR / 4. Trosor HÄR / 5. Body HÄR / 6. BH HÄR / 7. Body HÄR / 8. BH HÄR / 9. BH HÄR


Melodifestivalen final!

Ikväll är det dags - finalen i Mello 2017! Jag är ju en såndär som tittar på alla deltävlingar, röstar och tippar i appen. Det är en kul grej! Även om jag tyckte det var 'lite bättre förr' när det var massvis med riktiga schlagerlåtar, tonartshöjningar, glammiga slutposer och nakenchocker. Det är aldrig dom där riktiga Alcazar-låtarna längre. But still .. jag kollar ändå och har åsikter!
 
Mina topp 3 för ikväll är dessa:
 
Jag har ingen aning om vem utav dom som kommer vinna, men är helt säker på att det kommer stå mellan dessa. Iallafall Robin och Wiktoria. Men alla tre låtarna surrar flitigt i mina öron. Om man ska tänka på ESC så tror jag att Robin hade haft störst chans där. Han har ju tillochmed bytt ut ett ord i sin låttext vilket känns skönt. Jag är inte helt bekväm med att ordet f*cking sjungs i live-tv under familjetid. Väntar på att Lisa Ajax också kommer byta ut .. typ hela sin låt ..
 
 
Min botten 3 för ikväll är dessa:
 
Det här är svårare. För mina topp 3 känns så självklara att resterade utav alla bidragen kan bli precis hur som helst. Har absolut ingen aning. Jag är dock rätt säker på att Owe Thörnqvist kommer hamna någonstans i botten. Men han kan lika gärna skrälla och hamna på en fjärde plats. Jag förstår dock inte alls vad han gör i finalen, men resten utav svenska folket gillade uppenbarligen honom och hans låt. 
 
Vem tror ni vinner ikväll? Vem hejar ni på?

RSS 2.0