Les Mills Live 16 Stockholm

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan vi åkte upp till huvudstaden. Har helt enkelt haft så mycket att göra under dom dagarna efter det att vi kom hem, så har inte hunnit sätta mig ner o skriva ett inlägg om våra två nätter och tre dagar där. Så det ska göras NU. Jag tror nog att alla har sett mina tusen bilder och videos som jag postat på instagram/Facebook/snapchat, så jag tänker inte lägga ut allt det här också. :) Bjuder dock på några stycken i väldigt kass kvalité.
 
DAG 1:
Vår dag började fredag morgon den 2'e september klockan 6. Jonna och hennes sambo plockade upp mig med deras bil och på vägen mot Knutpunkten hämtade vi Peter. När vi kom dit så handlade vi lite frukost på McD och Espresso House som vi tog med oss på tåget som lämnade Helsingborg 06.43. O där satt vi och skumpade på direkttåget via Göteborg. Rätt så exakt 5 timmar senare hoppade vi av på Stockholm Central. Supertaggade och sjukt glada! Vi fixade våra SL-kort och åkte direkt ut till Globen och vårt hotell, där sprang vi in i ett annat gäng från vårt gym. Lite kramar och snack, vi checkade in och droppade av våra väskor. Kan säga att jag är väldigt glad att vi bytte rumstyp dagarna innan vi åkte upp, jag och Jonna. Vi hittade nämligen ett som var lite billigare. I det rummet som vi egentligen skulle ha så var det genomskinliga gardiner från golv till tak in till badrummet. Hur tänkte dom där?! Oh Lord haha .. Men det slapp vi som sagt nu. Vi traskade sedan bort och in på Globen för att checka in oss till Les Mills-eventet. Vi fick ett armband och vi kollade även in stället lite. Vi hoppade sedan på tunnelbanan och åkte till Södermalm eftersom Jonna var på sneakersbutiksjakt. Gick förbi Linus Wahlgren .. måste dokumenteras .. Peter visste inte vem det var. Jag o Jonna dog typ. Men. Sneakersbutik nummer 1 gav ingenting på Söder. Så vi hoppade på tunnelbanan igen och skulle hoppa av på Hötorget. När vi kom till Alvik så reagerade jag. Så pass mycket har jag varit i huvudstaden så jag visste att såhär långt ska vi INTE. Dom andra hade inte så stor koll. Så blir det ju när man sitter och pratar och skrattar för mycket. :) Vi åkte tillbaka och gick in i sneakersbutik nummer 2. Denna var ännu mindre än den första, så denna gav inte heller någonting. Nu var vi rätt så hungriga så vi bestämde oss för att hitta någonstans att äta.
 
Vi gick mot Stureplan och Jonna kände sig inte alls hemma där, haha. Vi blev fångade utav ett Viaplay-gäng som gjorde reklam för den nya serien Swedish Dicks med Johan Glans och Peter Stormare. Vi stannade såklart, klädde ut oss och blev plåtade. Fick 3 månader gratis Viaplay som tack typ. Traskade vidare bort mot TGI Fridays och åt SJUKT god mat. Dog nästan. Fick dessutom större efterrätter eftersom vi fick vänta så länge på servitör. Gillas! På tunnelbanan igen och ut till Solna, Mall of Scandinavia. Där stötte jag på en gammal arbetskollega till mig. Blev sjukt chockad, han också, haha! Jag visste att han flyttat till huvudstaden och allt det där, men vad är oddsen att man springer in i varandra?! Kul var det iallafall. Inne på köpcentrat kikade vi i diverse butiker. Superfint var det där, fräscht och stort. Jag shoppade lite LEGO-figurer och några leksaker till sonen på Disney Store. Nu var klockan ca 19.30 och vi åkte tillbaka till hotellet. Väldigt trötta men väldigt glada. Vi satte oss i hotellets bar, tog en drink och hade det allmänt trevligt. Nu stötte vi på ännu flera från vårt gym. Ja vi var en hel drös från Filborna Arena. Ett gäng bodde på samma hotell som mig, ett annat gäng bodde på hotellet bredvid, någon hos en släkting ett stenkast längre bort osv. Somnade jädrans gott.
 
DAG 2, the big day:
Upp klockan 7! Duscha, göra sig i ordning, ner och äta god hotellfrukost. Kunde inte äta för mycket, eftersom mitt första pass var BodyAttack klockan 9. Såg några ansikten som man kände igen från mitt instagramflöde, aningen starstrucked. Traskade bort till Globen med gänget. Fick en vattenflaska. Kikade lite i Reebok/LesMills-butiken och alla montrar. Sen gick vi ner på själva golvet inne på Globen för att köra första passet. Eufori! Känslan där inne alltså. Kommer aldrig kunna beskriva den. Det var magiskt. Så mycket träningstokiga människor på ett och samma pass. Och instruktörerna på scenen ska vi inte ens tala om. Tyckte jag kände igen en del som stod där, och jo då, följde visst dom på instagram också. Haha .. Galet inspirerande och grymma! Efter attacken så var tanken att jag och Jonna skulle på BodyPump inne i Annexet. Men direkt efter Attack så började dom med BodyJam på Globen, vilken dansfest! Vi stannade kvar där istället och dansade. Efter det fick vi lunch, lax och sallad, och vi passade på att sticka upp till hotellrummet, duscha och byta träningskläder. Vid klockan 14 var det dags för BodyCombat och efter det var det Sh'bam. Kärlek gånger tusen. 
 
När sista passet var gjort så klippte dom av oss våra armband och vi fick ett par Les Mills-hörlurar som gåva. Grymt snygga! Återigen till hotellet, duschade och bytte till rena kläder. Ett stort gäng från Filborna gick sedan över till O'Learys och åt god mat på kvällen. Jonna bestämde sig sedan för att sticka ut på stan i Stockholm med en annan och svänga dom lurviga. Jag var på tok för trött så jag somnade istället som en stock på rummet. 
 
DAG 3, hemfärd:
Ångest .. haha. Vi åt frukost som vanligt, packade ihop det sista och åkte in mot centralen. Tåget gick strax efter klockan 12 och vi fick byta tåg i Göteborg. Där hann vi tillochmed äta en pizza. Var tillbaka i Helsingborg strax efter klockan 18 och vi fick skjuts hem utav Peters vän. 
 
- - - - - -
 
Som sagt - kan inte med ord beskriva hur sjukt KUL det var att få uppleva Les Mills Live för första gången! Det var så extremt maxat med glädje på så kort tid. Nästa gång har vi bestämt att vi kommer åka upp en dag tidigare än vad vi gjorde denna gången. Så vi åker upp som på torsdagen tex så man hinner koppla av lite mer. Shoppa lite mer utan att behöva stressa .. ;) Plus att vi med största sannolikhet kommer att flyga upp. Kostar lite mer, men det kan det vara värt. Det var EXTREMT kul och inspirerande att få se Tauvaga Siolo (OMG!) på scenen - likaså Charlotte Carlén, Dorotka Baburin, Romain Prévédello (MUMS!), Lisa Osborne och alla andra som jag bara innan följt via sociala medier. Ni förstår ju att jag dog av kärlek. Och alla bodde dom på samma hotell som mig. Jag längtar redan till nästa års event.  A W E S O M E ..


På sista bilden ser ni en del utav gänget som hade åkt från Filborna Arena där jag tränar.
Fattas ett par stycken.
 

Kommentarer


Kom ihåg?Trackback
RSS 2.0